İletişim Fakültesinde Hamsi Şenliği Düzenlendi
08 Kasım 2017, Çarşamba - 16:45
Güncelleme: 08 Kasım 2017, Çarşamba - 16:53

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde İletişim Fakültesi ve Fakülte Öğrenci Temsilciliği iş birliğiyle Hamsi Şenliği düzenlendi. Çarşamba Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen şenliğe, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oktan, Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Onur Bekiroğlu, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Recep Yılmaz ile akademisyenlerin yanı sıra birçok öğrenci ve fakülte personeli katıldı.

Öğrencilerle sohbet eden Dekan Prof. Dr. Usta ''Öğrencilerimizin düzenlediği Hamsi Şenliği etkinliği benim çok hoşuma gitti çünkü bu etkinlikler, hamsi yemekten çok öğrenciler arasında hem sevgiyi ve iletişimi güçlendiriyor hem de bir barış ortamı oluşturmaya katkı sağlıyor.” dedi. Sınav haftasına da yaklaşıldığının altını çizen Usta ''Böyle etkinliklerin sınav haftası arifesinde olması öğrenciye iyi gelir, ruhsal olarak onları rahatlatır, bugün de gözlemlediğim kadarıyla bütün öğrencilerin gözünde tebessüm ve mutluluk vardı. Sıkça yapmak belki tadını kaçırır ama arada bir böyle etkinliklerin yapılması güzel olur.” sözlerine yer verdi.

Dekan Niyazi Usta ayrıca öğrencilerle sınav ve ders dışındaki şeyler hakkında konuşmanın da güzel olduğunu söyleyerek bu etkinliğin öneminden bahsetti. Dekan Usta etkinliği düzenleyen İletişim Fakültesi Öğrenci Temsilciliğine ve Çarşamba Belediyesine de teşekkürlerini iletti.

Program öğrencilerin horon çekmesiyle son buldu.

Haber ve Fotoğraflar: Halit Güleryüz - Ayberk Çakır