OMÜ’den Bir TÜBİTAK Projesi Daha
07 Kasım 2017, Salı - 14:09
Güncelleme: 08 Kasım 2017, Çarşamba - 22:56

TÜBİTAK 1003 Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı kapsamında, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Sedat Akleylek’in, "Kafes Tabanlı Güvenilir Kriptografik Protokol Tasarımı ve Verimli Uygulamaları" adlı projesi desteklenmeye uygun görüldü.

Söz konusu proje ve TÜBİTAK desteğine ilişkin OMÜ TTO (Teknoloji Transfer Ofisi) Yöneticisi Prof. Dr. Ömer Andaç, Doç. Dr. Sedat Akleylek’in projesinin Üniversitemiz için önemli olduğunu kaydederek “Bilimsel çalışma yapan, bilginin erdemine inanarak yoluna devam eden akademisyen arkadaşlarımızın her zaman yanındayız ve onları desteklemeye devam edeceğiz. Doç. Dr. Sedat Akleylek’i bu projesinden ötürü tebrik ediyor, projenin hedeflenen başarıya ulaşmasını canıgönülden diliyorum.” diye konuştu.