OMÜ’lü Öğrenciler Horonla Coştu
31 Ekim 2017, Salı - 14:28
Güncelleme: 01 Kasım 2017, Çarşamba - 16:48

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileri “Haydi OMÜ Horana” etkinliğinde buluştu.

OMÜ Öğrenci Konseyi tarafından öğrencilerin ara sınavlar öncesi rahatlamasını ve birlikte eğlenmesini sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik OMÜ Yaşam Merkezi’nin önündeki alanda yapıldı. Yüzlerce öğrenci Atakan Karadeniz ve orkestrasının çaldığı oyun havaları eşliğinde birlikte oynadılar ve ayrıca OMÜ Halk Oyunları Ekibi‘nin doyumsuz gösterisini seyretme şansı buldular.

Türkiye’nin farklı bölgelerine ait halk müzikleriyle coşan öğrenciler sergiledikleri doğal performanslarla da dikkat çektiler ve etkinliği seyredenlerden bolca alkış aldılar. Yaklaşık 3 saat süren etkinlik boyunca yerinde duramayan öğrenciler ilgi çekici görüntülere de sahne oldular.

Etkinliği düzenleyen OMÜ Öğrenci Konseyinin Başkanı Muhsin Oğul, ara sınavlar öncesinde öğrencilerin rahatlamalarını ve birlikte eğlenmelerini amaçladıklarını belirterek bundan sonra da bu tarz etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

HABER: Nehir GÜLER

FOTOĞRAFLAR: Gökhan ÇETİN