OMÜ Öğrenci Konseyi'nden Anlamlı Ziyaret
30 Ekim 2017, Pazartesi - 13:30
Güncelleme: 30 Ekim 2017, Pazartesi - 13:30

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğrenci Konseyi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda, Samsun Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası’nı ziyaret ederken, geleceğin teminatı olan çocuklarla birlikte zaman geçirip, pasta keserek Türk bayrağı ve balon dağıttı.

Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul ziyarete dair duygu ve düşüncelerini şu sözlerle anlattı: “Cumhuriyetimizin 94. yıl dönümünü büyük bir coşku ve mutlulukla kutlarken ecdadımızın bizlere mirası olan vatan toprağını ilelebet yaşatacak ve şanlı bayrağımızı hep birlikte daima göklerde dalgalandıracak kardeşlerimizle birlikteyiz. Bu güzel birlikteliğimize vesile olan başta Üniversite yönetimimize, katılım sağlayan Öğrenci Konseyimizden ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor, minik kardeşlerime sağlıklı nice günler diliyorum. Üniversitemizin de destekleriyle bu tür sosyal etkinlikleri daha da artırmayı düşünüyoruz.”

Ziyarette Konsey üyeleri, öğrencilerle yakından ilgilenirken bol bol da fotoğraf çektirdi.