Rektör Bilgiç Nihat Hatipoğlu’nu Ağırladı
25 Ekim 2017, Çarşamba - 15:37
Güncelleme: 27 Ekim 2017, Cuma - 04:41

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından organize edilen söyleşi kapsamında Samsun’a gelen ünlü ilahiyatçı ve YÖK üyesi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamındaki ziyarete; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, OMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı ile KYK Samsun İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu da eşlik etti.

Konuğunu ağırlamaktan ötürü duyduğu memnuniyet ve mutluluğu ifade eden Rektör Bilgiç, Samsun ve OMÜ’ye gösterdiği teveccühten dolayı Prof. Dr. Hatipoğlu’na şükranlarını sundu. Üniversitede yürütülen faaliyetler hakkında da Hatipoğlu’nu aydınlatan Rektör Bilgiç üniversitenin geleceğe dair plan ve hedeflerini konuğuyla paylaştı.

Samsunlu gençlerin, vatandaşların ve Rektör Bilgiç nezdinde OMÜ’nün ilgi ve misafirperverliğinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten ünlü ilahiyatçı ve akademisyen Prof. Dr. Hatipoğlu ise OMÜ’de Rektör Bilgiç ve ekibiyle başlayan değişim ve dönüşümü takip ve takdir ettiklerine dikkat çekip, herkesin gönlünü ve rızasını kazanarak bir kurumu yönetmenin önemine vurgu yaparken OMÜ ailesine başarı, huzur ve gayret dolu yıllar temennisinde bulundu.

Sıcak ve samimi anların yaşandığı ziyarette Rektör Bilgiç, Prof. Dr. Hatipoğlu’na günün anısına üniversitenin hediyelerini takdim etti.