Bakan Demircan Tıp Fakültesi Hastanesini Ziyaret Etti
20 Ekim 2017, Cuma - 19:35
Güncelleme: 23 Ekim 2017, Pazartesi - 21:37

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, katıldığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni’nin ardından OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesini ziyaret etti. Ziyarette, Bakan Demircan beraberindeki heyetle birlikte hasta ve yakınlarıyla sohbet etti, kendilerine acil şifa diledi.

Tıp Fakültesi Hastanesinin fiziki koşullarını ve insan kaynağını yerinde inceleyen Bakan Dr. Ahmet Demircan sağlık çalışanlarıyla da yakından ilgilenerek yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi aldı.

Bakan Demircan ayrıca hastanenin Nöroloji Servisinde tedavi gören Samsunlu iş adamı ve AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı İsmail Hut’u da ziyaret etti. Bakan Demircan, İsmail Hut’a geçmiş olsun dileğini ileterek rahatsızlığı ve tedavi süreci hakkında doktorlarından bilgi aldı.