Üst Yönetimin Diyalog Kanalları Açık
17 Ekim 2017, Salı - 17:23
Güncelleme: 17 Ekim 2017, Salı - 17:23

Üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrencilerin düşünce, öneri ve taleplerini dikkate alıp onlarla olan diyalog kanallarını açık ve canlı tutmak amacıyla Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç tarafından başlatılan “açık kapı günü” uygulaması kararlı bir şekilde devam ediyor.

Bu hafta da konuklarını Rektörlük makamında ağırlayan Rektör Bilgiç iletişimde yaşanan engel ve tıkanıklıkların kurumun verimliliğini olumsuz etkileyeceğine dikkat çekerek “açık kapı günü” kapsamında gerçekleşen sağlıklı ve verimli etkileşimle üniversitenin kurumsal imajına ve gelişimine hep birlikte katkı sağladıklarını vurguladı.

Üniversitenin kalite yönetim maratonunda tempoyu düşürmeden yollarına devam ettiklerini hatırlatan Rektör Bilgiç, bu yolculuğun uzun vadeli ve sabır gerektiren bir süreç olduğuna işaret ederek eş güdüm, motivasyon ve heyecanlarını üst seviyede tuttukları müddetçe amaçlarına ulaşacaklarını söyledi. Katılım göstererek bu uygulamaya katkıda bulunanlara şükranlarını sunan Rektör Bilgiç, birlik-beraberlik ve dayanışma ruhuyla geleceğe emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti.

“Açık kapı günü”nde Rektör Bilgiç ve üst yönetimin gösterdiği ilgi ve konukseverlikten ötürü memnuniyetlerini dile getiren katılımcılar ise başarı ve iyi niyet temennilerini sundular.