OMÜ Vakfı Yönetimi Rektör Bilgiç’i Ziyaret Etti
17 Ekim 2017, Salı - 14:12
Güncelleme: 17 Ekim 2017, Salı - 19:31

OMÜ Vakfı Yönetim Kurulu, Başkan Prof. Dr. Halil Kütük’ün öncülüğünde Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti.

Rektörlük makamındaki ziyarette Vakıf Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük, OMÜ Vakfının genel durumu hakkındaki değerlendirmeleri ile Vakıf olarak yapılan çalışmaları Rektör Bilgiç’e iletti. Vakfın sağlamış olduğu burslar hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Başkan Prof. Dr. Kütük, ön lisans ve lisans öğrencilerine vermiş oldukları bursta kontenjan sayısını 150'den 200'e; lisansüstü öğrencilerine yönelik sağlamış oldukları burslarda ise 10 olan kontenjan sayısını 15’e çıkardıklarını, mümkün olduğunca öğrencilere destek olmaya çalıştıklarını belirtti.

OMTEL Otel’de yürütülen tadilat çalışmalarının ayrıntılarını da Rektör Bilgiç ile paylaşan Vakıf Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük ihtiyaç duyulan alanlarda hassasiyet göstererek sorumluluklarını yerine getirdiklerini dile getirdi.