Diyarbakır Valisi Güzeloğlu ile Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Görgün’den Nezaket Ziyareti
16 Ekim 2017, Pazartesi - 17:52
Güncelleme: 16 Ekim 2017, Pazartesi - 17:52

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran ve Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı da eşlik etti.

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Bilgiç, konuklarına üniversitede devam eden çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında bilgiler verdi.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ise misafirperverliğinden dolayı Rektör Bilgiç’e teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.