TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimlerinin 3. Grubu Tamamlandı
13 Ekim 2017, Cuma - 17:05
Güncelleme: 13 Ekim 2017, Cuma - 17:06

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), sunmuş olduğu hizmetleri standartlaşmak için Türk Standartları Enstitüsüne başvurarak başlattığı TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarının 3. grup eğitimini tamamladı.

Eğitimin 3. grubuna katılan Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı TSE Eğitim Uzmanı Yasin DURU’ya üniversite adına teşekkür ederek “Bence yatırımların en güzeli insana yapılan yatırımdır.” dedi ve kendisine fidan sertifikası hediye etti.

Başvuru kapsamında Samsun Belgelendirme Müdürlüğü tarafından 4 grup hâlinde bir ay boyunca devam edecek eğitim çalışmaları sonunda eğitim kapsamında kursiyerlere kalite yönetim sistemi temel eğitimi, dokümantasyon eğitimi ve iç tetkik eğitimleri verilecek.

Eğitimlere akademik birim kalite elçileri, idari birim kalite elçileri ve gönüllü kalite elçileri katılıyor.

Eğitim programı 4. grupta (16-20 Ekim 2017) sona erecek.

HABER ve FOTOĞRAFLAR: Nehir GÜLER