Öğrenci Butiği Vezirköprü’de
11 Mart 2016, Cuma - 00:00
Güncelleme: 14 Mart 2016, Pazartesi - 09:22

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini yürüten “Öğrenci Butiği”, 8 Mart’ta Vezirköprü Meslek Yüksekokulu öğrencileri için açıldı.

Sabah saatlerinde hizmet vermeye başlayan butiğe öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Sadece kimlik kartlarını göstererek kıyafet alışverişi yapmaktan mutlu olan öğrenciler, butikte keyifli anlar yaşadı. Öğrenci butiği çalışanları ise öğrencilerin butiğe olan yoğun ilgisinden memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Etkinlik süresince Vezirköprü Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile yapılan röportajlarda öğrenciler, "Bu şekildeki sosyal etkinliklerin konum itibariyle dezavantajlı durumda olan okulumuzda gerçekleştirilmesi başta biz öğrencileri çok memnun etmekte olup, merkez kampüsün uzağında olmanın verdiği eşitsizlikleri ortadan kaldırıyor. Öğrencilerin dilediğince alışveriş yapmalarını ve bu hizmetin okulumuza ulaşmasını sağlayan OMÜ-Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na çok teşekkür ediyoruz ve en kısa zamanda yeni etkinliklerle tekrar okulumuzda görmeyi diliyoruz." dediler.