Proje Fuarı ve Yarışması
11 Mart 2016, Cuma - 00:00
Güncelleme: 14 Şubat 2024, Çarşamba - 11:32

ARİNKOM TTO ve Eskişehir Sanayi Odası (ESO) işbirliği ile Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından 13 Mayıs 2016 Cuma günü Organize Sanayi Bölgesi Sergi ve Fuar Alanı'nda “Proje Fuarı ve Yarışması 2016” etkinliği düzenlenecektir. Etkinlikte son sınıf öğrencilerinin hazırladığı projeler sergilenecek, sektör ile buluşturulacak ve aralarından en iyileri ödüllendirilecektir.

Proje yarışmasına ülkemizdeki tüm Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Elektrik/Elektronik/Haberleşme Mühendisliği, Endüstri/Üretim/Sistem Mühendisliği, İnşaat/Yapı Mühendisliği, Kimya Mühendisliği ve Malzeme Bilimi/Metalürji/Seramik Mühendisliği Bölümlerinin son sınıf öğrencileri katılabilecektir.

Bitirme projesi alan tüm öğrencilerin proje özetleri ile posterlerini 2 Mayıs 2016 tarihine kadar iletilmeleri gerekmektedir.

Ayrıntılar için tıklayınız