OMÜ’den Aşure İkramı
29 Eylül 2017, Cuma - 14:03
Güncelleme: 29 Eylül 2017, Cuma - 14:06

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Muharrem Ayı’nın başlaması vesilesiyle aşure günü etkinliği düzenleyerek akademik ve idari personel ile öğrencilere aşure ikramında bulundu.

Üniversitenin geleneksel hâle getirdiği etkinlik, üniversitenin farklı noktalarında gerçekleştirilirken Kampüs Camii’nde Cuma Namazı'ndan sonraki aşure ikramına; Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kuran ve Prof. Dr. Vedat Ceyhan, OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

OMÜ Vakfının OMKAN İktisadi İşletmesi mutfağında 6-7 bin kişilik olarak hazırlanan aşure, katılımcılara OMKAN personeli tarafından dağıtıldı. Yoğun katılımın olduğu aşure etkinliğinde organizasyonun aksamadan işlemesi katılımcıları memnun etti.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, etkinlikte mübarek Muharrem Ayı’nı kutlayıp birlik, kardeşlik ve dostluk temennisinde bulunurken OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük ile birlikte bir süre aşure dağıtımına eşlik etti.