Uluslararası Karadeniz Dil ve Dil Eğitimi Konferansı
22 Eylül 2017, Cuma - 10:00
Güncelleme: 22 Eylül 2017, Cuma - 11:28

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen 1. Uluslararası Karadeniz Dil ve Dil Eğitimi Konferansı 22-23 Eylül 2017'de Omtel Otel'de gerçekleştirilecektir. Konferansın temel amacı dil ve dil eğitimiyle ilgilenen tüm dünyadan ve her seviyeden akademisyen, öğretmen, lisansüstü öğrencileri ve araştırmacıları uluslararası bir akademik etkinlikte bir araya getirmektir. Konferansın bu yılki teması "Dil Eğitiminde Yeni Eğilimler" olarak belirlenmiştir.

Ayrıca dil ve dil eğitimi alanıyla ilgili özgün ve kayda değer çalışmalar da konferans kapsamında değerlendirmeye alınmıştır. Konferansın dili Türkçe ve İngilizce olarak belirlenmiştir.

Konferansa davetli konuşmacı olarak; Prof. Dr. İsmail Hakkı Mirici (Hacettepe Üniversitesi), Prof. Dr. Abdulvahit Çakır (Gazi Üniversitesi), Prof. Dr. Belma Haznedar (Boğaziçi Üniversitesi) ve Doç. Dr. Ayşegül Amanda Yeşilbursa (Uludağ Üniversitesi) katılacaklardır. 180 bilim insanının katılacağı konferansta yaklaşık 160 bildiri sunulacaktır.

Konferans WEB sitesi ve daha detaylı bilgi için: http://blacksealanguageconference.com