Farabi Değişim Programı Oryantasyonu Yapıldı
19 Eylül 2017, Salı - 15:55
Güncelleme: 21 Eylül 2017, Perşembe - 12:47

Farabi Değişim Programı kapsamında 2017-2018 eğitim-öğretim yılında bu programdan yararlanmaya hak kazanan öğrencilere yönelik bir oryantasyon programı düzenlendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen oryantasyona 120 öğrenci katıldı. Oryantasyonda OMÜ Farabi Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Hakan Arslan kısa bir konuşma yaptı. Ardından Farabi Değişim Programı Sorumlusu Funda Yumuk, Farabi Değişim Ofisi'ni tanıtan bilgiler verdi. Öğrencilerin sürecin başlangıcından sonuna kadar yapmaları gereken işlemleri tek tek anlatan Yumuk, Farabi Programı öğrenci değişim istatistiklerini ve takvimini de öğrencilerle paylaştı.

2009 yılından buyana toplam 96 üniversite ile Farabi anlaşması bulunan Ondokuz Mayıs Üniversitesi, şimdiye kadar 1008 öğrenciyi bu programa kabul etmiş oldu.

Haber ve Fotoğraflar: Nehir GÜLER