Rektör Bilgiç Yeni Atanan Akademisyenlerle Tanıştı
25 Ağustos 2017, Cuma - 16:23
Güncelleme: 25 Ağustos 2017, Cuma - 16:23

Yardımcı doçent ve doçent doktor kadrosunda olup Ondokuz Mayıs Üniversitesine (OMÜ) atanan yeni öğretim üyeleri Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette; yeni atanan öğretim üyelerini sıcak bir ilgiyle karşılayan Rektör Bilgiç, büyük ve geniş bir aile olan OMÜ’yü daha başarılı bir geleceğe taşımak için samimi ve kararlı çalışmalarını aralıksız sürdüklerini vurgulayarak yeni akademisyenlerle de bu sürece ivme kazandırmak istediklerini dile getirdi.

İyi yetişmiş ve toplumla entegre olabilmiş akademisyenlerle değişim ve dönüşümü gerçekleştirip çıtayı daha yukarıya taşımak adına ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklarını belirten Rektör Bilgiç, ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek konuklarına teşekkür etti.

Yeni atanan öğretim üyeleri de sahip oldukları donanım ve birikimi üniversitenin gelişmesi ve ilerlemesi yolunda değerlendireceklerini belirterek Rektör Bilgiç’e misafirperverliğinden dolayı şükranlarını sundular.

Üniversitenin yardımcı doçent ve doçent doktor kadrolarına atanan yeni öğretim üyeleri ve görev yapacakları fakülte ve bölümler:

Doç. Dr. Işıl Özer - Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı
Doç. Dr. Hüseyin Akgün - İlahiyat Fakültesi Hadis Anabilim Dalı
Yrd. Doç. Dr. Burcu Müderrisoğlu - Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü
Yrd. Doç. Dr. Seher Eken - Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Uçak ve Uzay Mühendisliği Bölümü
Yrd. Doç. Dr. Ali Eken - Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Uçak ve Uzay Mühendisliği Bölümü
Yrd. Doç. Dr. Nil Avcı - Fen Edebiyat Fakültesi Sistematik Felsefe Anabilim Dalı
Yrd. Doç. Dr. Esat Şanlı – Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Danışmanlık Anabilim Dalı