Öğretim Üyesi İlanı-17 Ağustos 2017
17 Ağustos 2017, Perşembe - 09:49
Güncelleme: 19 Ağustos 2017, Cumartesi - 22:46

17 Ağustos 2017 tarihinde Resmî Gazete ve Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğretim üyesi alımı ilanında duyurulan müracat tarihi 31 Ağustos 2017 tarihinin tatil ilan edilmesi nedeniyle değiştirilmiştir.

Öğretim üyesi alım ilanının son başvuru tarihi 05 Eylül 2017 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize 2547 sayılı Kanun Hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.

1- Doçent adaylarının; Dilekçe, özgeçmişleri, onaylı doçentlik belgesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyaları, karton kutu içerisinde teslim edilmesi gerekir.

2- Yardımcı Doçent adaylarının; yabancı dili belirten bir dilekçe, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin onaylı sureti ile başvurmaları gerekmektedir. (Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran tüm adaylar 2547 sayılı Kanunun 23. maddesinin (b) fıkrasının 2 numaralı bendinde belirtilen yabancı dil sınavına tabi tutulacaktır.)

Yardımcı Doçent kadrolarına Doçentler başvuramazlar.

NOT:

1- Müracaat edecek Doçent adaylarının Üniversitemiz Web sayfasında DUYURULAR kısmında ve Personel Daire Başkanlığının Formlar kısmında yayınlanan Akademik Yükseltme ve Atama Asgari Koşullarının Sağlandığına İlişkin Bildirim ve Değerlendirme Formu ve Öğretim Üyesi Bilgi  Formunu 1’er adet doldurarak başvuruda dilekçe ekinde Özgeçmiş ve Yayın listesini ayrıca Doçent adaylarının onaylı Doçentlik belgesini teslim etmeleri gerekmektedir.

2- Müracaat edecek adayların “Ondokuz Mayıs Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanmalarda Uygulanacak Esaslar Yönergesi”nde belirlenen koşulları yerine getirmeleri gerekmektedir. (http://www.omu.edu.tr) adresinden Üniversitemiz/Kamu Mevzuat Sistemi (KAYSİS) / Yönergeler  kısmından ulaşılabilinir. Ayrıca başvuracak adayların Üniversitemiz  Akademik Yükseltilme ve Atanmalarda Uygulanacak Esaslar Yönergesine göre puanlama listelerini oluşturarak ve imzalayarak ( 1’er takım) tüm dosyalara koymaları gerekmektedir.
MÜRACAAT  YERİ  : Doçent adaylarının Üniversitemiz Rektörlüğüne, diğer adayların ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Bir kişi birden fazla kadroya müracaat edemez.

MÜRACAAT  TARİHİ

Doçent adayları ilanın Resmi Gazetede ve Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde (en son yayınlanan ilan dikkate alınacaktır), Yardımcı Doçent adayları ise Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde müracaatlarını yapmalıdır. Yardımcı Doçent adayları yabancı dil sınav tarihini ve yerini ilgili birimlerden öğrenebileceklerdir.

Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları ile posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Ek Dosya(lar):