Rektör Bilgiç Öz Sağlık-İş Sendikasını Ağırladı
14 Ağustos 2017, Pazartesi - 16:40
Güncelleme: 15 Ağustos 2017, Salı - 10:50

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Genel Başkan Danışmanı Halit Kayalı ve Samsun Şube Sorumlusu Muhitttin Sever ile kendilerine eşlik eden heyet, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamındaki ziyarette Genel Başkan Devlet Sert ve beraberindekiler, Rektör Bilgiç ve ekibine hayırlı olsun dileklerini iletirken Ondokuz Mayıs Üniversitesinin her alanda Samsun ve ülkeye katkı sunan bir üniversite olmasını temenni ettiklerini vurguladılar. Genel Başkan Sert bu çerçevede sivil toplum kuruluşu olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi. Ziyarette ayrıca sendikal konularda bilgi ve görüş alışverişinde de bulunuldu.

Rektör Bilgiç ise sendika yönetimine gösterdikleri nezaket için teşekkür ederek ülke ve Samsun adına akademik alanda çalışmaların sürdüğünü, yeni proje ve hamlelerle bu süreci devam ettireceklerini belirtti. Göreve geldikten sonra yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında da konuklarını aydınlatan Rektör Bilgiç pozitif bir üniversite anlayışı ile hareket ettiklerine işaret ederek sivil toplum kuruluşları ile olan bağ ve diyaloglarını canlı tutacaklarını sözlerine ekledi.

Ziyarette yanı sıra sendika yönetimi, Rektör Bilgiç’e günün anısına hediye takdiminde bulundu.