OMÜ Fuar Maratonu Başladı
17 Temmuz 2017, Pazartesi - 16:50
Güncelleme: 20 Temmuz 2017, Perşembe - 19:12

2017 Lisans Yerleştirme Sonuçları (LYS) puanlarının açıklanmasıyla birlikte üniversite yerleştirme maratonu da başladı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi de bu süreçte öğrencilere tercihleri konusunda destek olmak, fakülte ve meslek yüksekokullarını tanıtmak amacıyla eğitim fuarlarında öğrenciler ve aileleriyle buluşmaya devam ediyor.  Bu yıl Samsun’da başlayan, Rize ve Ankara ile devam eden fuar maratonunda şimdi sıra İstanbul ve İzmir’de.

Ankara

13 ile 14 Temmuz tarihlerinde Ankara ANFA Altınpark Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Üniversite Tercih Fuar"ında standını açan Ondokuz Mayıs Üniversitesi, hem üniversitenin fiziki ve akademik koşulları hem de sunduğu imkânlar hakkında üniversite adaylarını bilgilendirdi.

Türkiye genelinden 120 üniversitenin katıldığı fuarda OMÜ, üniversite adayları ve velilerden yoğun ilgi gördü. Görevli personelle yüz yüze konuşma imkânı bulan aday ve veliler, OMÜ ve Samsun'la ilgili merak ettikleri soruların cevabını yerinde alma fırsatı yakaladı.

İstanbul 16-18 Temmuz

16 ile 18 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde devam eden "Üniversite Tercih Fuar"ında da 84 üniversite arasında yerini alan OMÜ, görevli personeli ve çeşitli tanıtım metaryelleriyle üniversite adaylarıyla bir araya geldi.

İzmir 20-21 Temmuz

20 ve 21 Temmuz tarihlerinde İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek "Üniversite Tercih Fuar"ına katılmak için de hazırlanan OMÜ, kendini tanıtmaya, soruları cevaplamaya ve öğrencilere tercihleri konusunda rehberlik etmeye devam edecek.

Samsun 18-26 Temmuz

OMÜ ayrıca 18-26 Temmuz tarihleri arasında da Çifteli Caddesi üzerinde bulunan Samsun Sosyal Bilimler Lisesinde düzenlenecek Tercih Günleri’nde gençlerle bir araya gelecek.