MARIE CURIE Bireysel Araştırma Bursları 2017 yılı çağrısı açıldı
06 Temmuz 2017, Perşembe - 08:46
Güncelleme: 06 Temmuz 2017, Perşembe - 11:14

Ondokuz Mayıs Üniversitesindeki araştırmacıların tek başına başvurabileceği MARIE CURIE Bireysel Araştırma Bursları 2017 yılı çağrısı açıldı. Bursiyerlere 2 yıl boyunca yaşam giderleri için her ay €4650 Euro, dolaşım giderleri için her ay €600 Euro ve aile katkısı olarak her ay €500 Euro veriliyor.

Araştırmasının bir bölümünü (12-24 ay arası) yurt dışında (Avrupa’da ya da Avrupa dışında) geçirmek isteyen üniversiteniz akademisyenleri ve yurt dışından Türkiye’ye ve üniversitenize yeni gelmiş/gelmeyi düşünen araştırmacılar için 2 gün süren Marie Curie Proje Yazma-Sunma eğitimleri hazırlandı. Türkiye’den daha fazla araştırmacının burs başvurusunun kabul edilebilmesi için tasarlanan eğitim, üniversitemizde de düzenlenebilecektir.

Son başvuru tarihi 14 Eylül 2017 olan burslarla ilgili bilgi almak için aşağıdaki web sayfasını ziyaret edebilirsiniz: