Tıbbi Biyoloji ABD’den Kutlama Ziyareti
14 Haziran 2017, Çarşamba - 16:07
Güncelleme: 14 Haziran 2017, Çarşamba - 16:07

Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Elbistan ve kendisine eşlik eden öğretim üyeleri, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette Prof. Dr. Elbistan ve beraberindeki öğretim üyeleri, Rektör Bilgiç ve ekibine  başarılarla dolu bir dönem geçirmesi temennisinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ise göreve geldikleri andan itibaren gerek üniversitede akademik ve idari personel arasında oluşan pozitif iklimle gerekse de şehrin diğer dinamikleri ile kurdukları samimi iş birliği ve diyalogla hedefleri doğrultusunda ilerlediklerini kaydederek  konuklarına nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için teşekkür etti.