"Açık Kapı Günü"ne Yoğun Ziyaret
13 Haziran 2017, Salı - 18:22
Güncelleme: 14 Haziran 2017, Çarşamba - 08:00

Katılımcı bir yönetim anlayışının yansıması olarak hayata geçirilen ve Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’in göreve gelmesinden bu yana uygulanan “ açık kapı günü” tüm hızıyla devam ediyor.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç bu haftaki "açık kapı günü"nde Ortodonti Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mete Özer, Pedodonti Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aysun Avşar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebül Muhsin Doğan, Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çağatay İnam Karahan ve anabilim dallarının hocalarını ağırladı.

Akademik ve bilimsel çalışmalardan sosyal sorumluluk projelerine, üniversite yönetiminin yürüttüğü faaliyetlerden iş birliklerine kadar pek çok konunun dile getirildiği açık kapı gününde akademisyenler, idari personel ve öğrenciler saydamlık çerçevesinde düşüncelerini paylaşarak katılımcı yönetim anlayışına katkı sağlıyorlar.