Rektör Bilgiç Aile Hekimliği ABD’yi Ağırladı
13 Haziran 2017, Salı - 13:39
Güncelleme: 13 Haziran 2017, Salı - 18:52

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç tebrik ziyaretleri vesilesiyle Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı öğretim üyelerini konuk etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Fevzi Dikici ve beraberindeki öğretim üyeleri, Ondokuz Mayıs Üniversitesinin Samsun’un en önemli aktörlerinden biri olup merkezî bir noktada konumlandığını dolayısıyla Rektör Bilgiç ve ekibinin yeni dönemdeki proje ve çalışmalarıyla üniversitenin değişim ve gelişim hızını arttıracaklarına inandıklarını vurguladılar.

Prof. Dr. Dikici ve ziyarete eşlik eden heyet, Rektör Bilgiç ve ekibine bu yolda kolaylık ve başarı dileyerek kendilerine yollarının açık olması temennisinde bulundu.

Gösterdikleri nezaket ve güzel temenniler için konuklarına şükranlarını sunan Rektör Bilgiç de üniversitelerin eğitim, araştırma ve topluma hizmet fonksiyonlarının bilincinde olduklarını belirterek kentin önemli bir dinamiği olarak Samsun ve bölgeye önemli katkılar sunma çabası içinde olduklarını dile getirdi.