Göğüs Hastalıkları ABD’den Kutlama Ziyareti
13 Haziran 2017, Salı - 13:32
Güncelleme: 13 Haziran 2017, Salı - 13:32

Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meftun Ünsal ve kendisine eşlik eden öğretim üyeleri, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette Prof. Dr. Meftun Ünsal ve beraberindeki öğretim üyeleri, Rektör Bilgiç ve ekibinin önemli bir görev üstlendiklerini belirtirken kendilerine başarılarla dolu bir dönem geçirmesi temennisinde bulundu.

Rektör Bilgiç ise göreve geldikleri andan itibaren gerek üniversitede akademik ve idari personel arasında oluşan pozitif iklimle gerekse de şehrin diğer dinamikleri ile kurdukları samimi iş birliği ve diyalogla hedefleri doğrultusunda ilerlediklerini kaydetti. Prof. Dr. Bilgiç, konuklarına nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için de ayrıca teşekkür etti.