Bafra MYO'da Mezuniyet Mutluluğu
29 Mayıs 2017, Pazartesi - 09:45
Güncelleme: 29 Mayıs 2017, Pazartesi - 19:35

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bafra Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni Bafra Ali Kale Turistik Tesisleri'nde yapıldı.

Mezuniyet Töreni'ne Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Cüneyt Çırak, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Onur Bekiroğlu, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yetkin Bulut, Genel Sekreter Yardımcısı Serap Sivrioğlu Sezer, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Güngör Kural, öğretim üyeleri ve öğrenci velileri katıldı.

“Öz saygı ve öz güvenimizi inşa eden hocalarımız ile ailelerimize sonsuz teşekkürler”

Mezun olan öğrenciler adına konuşan Bafra Meslek Yüksekokulu Muhasebe Vergi Uygulama Bölümü öğrencisi Emine Kırım, "Bize öz saygımızı hatırlatan, öz güvenimizi yeniden inşa eden, kısaca bizi biz yapan sizlere teşekkürü borç biliriz. Eğitim hayatımız boyunca bizi bir nakış gibi işleyen değerli hocalarımıza, hiçbir zahmetten kaçınmayıp bizi bugünlere getiren fedakâr anne ve babalarımıza, bugün burada olup bizim bu mutluluğumuza tanık olan herkese, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bafra Meslek Yüksekokulu 2016-2017 dönemi mezunları adına teşekkür ederim" dedi.

“Fikri ve vicdanı hür bireyler olmanız dileğiyle”

Bafra Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Cüneyt Çırak ise konuşmasında okul hakkında bilgiler vererek, "Hedefimiz açacağımız yeni programlarla öğrenci sayımızı 1500’e çıkartmak ve sunduğumuz eğitim-öğretim hizmetinin kalitesini dünya standartlarının üzerine çıkartmaktır. Sevgili mezunlarımız sonraki hayatınızda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Her daim ülkemizin kurucu değerlerine bağlı kalmanızı ve büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk'ün ifadesiyle fikri hür, vicdanı hür bireyler olmanızı temenni ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından plaket ve mezuniyet belgeleri verildi. Diğer mezunların da belgelerini almalarının ardından tören, mezuniyet pastasının kesilmesi ve keplerin havaya atılmasıyla sona erdi.