Alaçam MYO’da Mezuniyet Kıvancı
29 Mayıs 2017, Pazartesi - 09:06
Güncelleme: 30 Mayıs 2017, Salı - 08:15

OMÜ Alaçam Meslek Yüksekokulu 2016-2017 mezuniyet töreninde heyecan ve coşku doruğa ulaştı. Mezunların sevinci keplerin havaya fırlatılmasıyla renkli anlara sahne oldu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Alaçam Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreninde öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. Alaçam MYO Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Azime Telli’nin ev sahipliği yaptığı törene; okulun kurucu müdürü Prof. Dr. Nazmi Polat, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Onur Bekiroğlu, İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Murat Şenyurt, OMÜ Genel Sekreter Yardımcısı Serap Sezer, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Güngör Kural, Alaçam Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Vekili Cansu Karaaslan, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Güreş, PTT Şube Müdürü Onur Kıyıcı, Alaçam Kredi ve Yurtlar İlçe Müdürü Selim Erdoğan, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Recep Yeşilyurt, öğretim görevlileri ve veliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan törende okul birincisi Kerem Yenikomşuoğlu öğrenciler adına bir konuşma yaptı.

Müdür Vekili Azime Telli ise konuşmasına yurt dışı görevi nedeni ile törende hazır bulunamayan okul müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek’in başarı ve selamlarını ileterek başladı. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Telli’den sonra kurucu müdür Prof. Dr. Nazmi Polat, okulun kuruluş sürecini anlatarak katkı sunan isimlere teşekkür etti.

Rektör Danışmanı Doç. Dr. Onur Bekiroğlu ise Türkiye'nin yeni bir dinamizm kazanmasında, güçlü Türkiye söyleminin hayata geçirilmesinde meslek yüksekokullarındaki eğitim sürecinin ve bu sürecin ürünü olan bireylerin önemli katkılar sağlayacağını söyledi. Doç. Dr. Bekiroğlu, yeni mezunlara bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek, mezunların ailelerini de tebrik etti.

Geniş katılımın olduğu tören, dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesiyle devam etti. Yeni mezunlara başarı belgelerinin öğretim görevlileri tarafından takdim edilmesinin ardından kepler coşkuyla havaya fırlatıldı. Mezunlar, hocaları ve aileleri ile de hatıra fotoğrafları çektirerek bu özel anlarını ölümsüzleştirdiler.