Rektör Bilgiç Kültür Sanat Platformu’nu Konuk Etti
24 Mayıs 2017, Çarşamba - 16:52
Güncelleme: 24 Mayıs 2017, Çarşamba - 18:18

Samsun Kültür Sanat Platformu Başkanı ve aynı zamanda Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Eker ile platform üyeleri, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Rektör Bilgiç ve ekibini kutlayan Başkan Metin Eker ve platform üyeleri, yeni dönemde yeni kazanımlarla Samsun’a hak ettiği ilgi ve iltifatı arttıracak proje ve ileriye dönük hedeflerini Rektör Bilgiç’le paylaştılar. Samsun’un kültür ve sanat hayatına katkıda bulunmak için bir araya geldiklerini belirten Başkan ve üyeler bu sorumluluğu bir misyon olarak gördüklerini dile getirdiler.

Misafirlerine ziyaretleri ve güzel temennileri için şükranlarını ileten Rektör Bilgiç ise birlikte bir şeyler yaparak yaşadığımız şehri önemseyen ve öne çıkaran, insanı insana, farklı düşünce ve hayatları birbirine yaklaştıran emek ve değer katma çabasını takdir ettiklerini belirtti. Rektör Bilgiç bu anlamda Samsun’a yakışan projelerin arkasında durarak ilgililerin destek ve övgülerini arttırmada OMÜ’nün kurumsal kimliğiyle güç katma çabası içinde olduğunu sözlerine ekledi.