Rektör Bilgiç’e Kara Kalem Tablo Jesti
18 Mayıs 2017, Perşembe - 18:15
Güncelleme: 18 Mayıs 2017, Perşembe - 20:58

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dursun Ali Akbulut, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Çağatay İnam Karahan ve Resim-İş Öğretmenliği son sınıf öğrencisi Bilal Öztürk, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamındaki ziyarette, Dekan Akbulut ve Bölüm Başkanı Karahan, Fakülte ve Rektörlüğün birbiriyle iş birliği ve fikir alışverişi içinde olmasının üniversite açısından fayda ve değer üreteceğini belirterek üniversitenin gelişimi adına atılacak her adımın takipçi ve destekçisi olacaklarını dile getirdi.

OMÜ’nün nitelikli akademik kadroya sahip olduğuna işaret eden Rektör Bilgiç ise mevcut imkânların daha efektif şekilde değerlendirilmesi, araştırma-geliştirme olarak yürütülen faaliyetlerin ve sunulan hizmetlerin daha üst düzeyde gerçekleştirilebilmesi için iş birliği ve dayanışmayı öncelikli ve vazgeçilmez gördüklerini vurguladı.

Ziyarette Resim-İş Öğretmenliği son sınıf öğrencisi Bilal Öztürk yaptığı kara kalem tabloyla sürpriz yaparak Prof. Dr. Sait Bilgiç’e olan sevgisini ifade etti. Rektör Bilgiç ise bu jestten ötürü Bilal Öztürk’e teşekkür etti.