OMÜ Yönetiminden Çalışanlarına Teşekkür
15 Mayıs 2017, Pazartesi - 12:47
Güncelleme: 15 Mayıs 2017, Pazartesi - 14:49

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ve ekibi, 2017 yılı içinde bu zamana kadar gerçekleştirilen etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etmek amacıyla eski Senato Salonu’nda personelle bir araya geldi.

Çalışmaları ve katkılarından dolayı tüm personele teşekkürlerini sunan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, "Üniversitemizin faaliyetlerinde etkili olabilmesi, tanınırlılığını arttırabilmesi sizlerin gayretleri ve özverisiyle gerçekleşen hususlar. Bu kurum hepimizin. Hepimiz asli görevlerimize odaklanmışken bir yandan da günümüzün algı anlayışından üniversitemizin olumlu etkilenmesi için yürütülmesi gereken faaliyetleri ihmal etmememiz gerekiyor. Bu etkinlikler; çabalarla, fedakârlıklarla ve her birinizin kendi yetkinliğiyle hayat buluyor." dedi.

Rektör Bilgiç, ayrıca çalışanlardan programlanmış görevlerini yerine getirmelerinin yanı sıra özellikle önerilerini ve üniversiteye katkı sağlayacak fikirlerini de iletmelerini beklediğini sözlerine ekledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan ise, "Günlük koşuşturmaca ve iş akışı içinde bunlar görevmiş gibi geliyor. Ancak her birinizin görevlerinizi sahiplenerek yaptığınızı biliyoruz, gözlemliyoruz. Katkılarınız için hepinize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Onur Bekiroğlu, üniversitenin çeşitli birimlerinde çalışan daire başkanları, şube müdürleri ve personele teşekkür belgesi takdim etti.

Haber: Çiğdem ÜNALDI

Fotoğraflar: Gökhan ÇETİN