Resim-İş Öğretmenliği Öğrencileri Mezuniyet Sergisi Açtı
10 Mayıs 2017, Çarşamba - 13:15
Güncelleme: 10 Mayıs 2017, Çarşamba - 13:15

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim—İş Öğretmenliği Ana Bilim Dalı 35. Mezunlar Sergisi’ni bölümün öğretim elemanları ile birlikte açtı.

Karma sergide bu eğitim döneminde mezun olan öğrencilerin ve hocalarının Resim, Heykel, Baskı Resim, Grafik Tasarım ve Seramik örneklerinden oluşan çalışmaları yer aldı. Sergiye; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dursun Ali Akbulut, Resim İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Sevgi Koyuncu, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Çağatay İnam Karahan, akademisyenler, öğrenciler ve kalabalık bir sanat izleyicisi katıldı.

Serginin açılışında Prof. Dr. Akbulut, Prof. Sevgi Koyuncu, Prof. Karahan kısa bir konuşma yaparak 35. mezun öğrencileri kutladılar ve sergide emeği geçen gerek öğrencilere gerekse hocalara teşekkür ettiler.

Serginin açılışında 35. mezunlar için özel olarak yaptırılmış bir pasta da kesildi. Açılışın ardından katılımcılar sergiyi gezerek eserleri incelediler.

Haber ve Fotoğraflar. Nehir GÜLER