32. Üniversite İçi Spor Şenlikleri Ödül Töreni Yapıldı
28 Nisan 2017, Cuma - 17:25
Güncelleme: 30 Nisan 2017, Pazar - 14:33

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde bu yıl 32.'si düzenlenen Üniversite İçi Spor Şenlikleri bugün yapılan final müsabakasıyla sona erdi.

Spor Bilimleri Fakültesi Halı Sahası’nda gerçekleştirilen ödül töreninde, 10-28 Nisan tarihleri arasında yapılan dört farklı branştaki mücadeleler sonunda birinci ve ikinci olan takımlar ödüllerini aldı.

Bay Voleybol müsabakasında 9 takım, Bayan Voleybol müsabakasında 10 takım, Bay Basketbol müsabakasında 15 takım ve Futsal’da ise 10 takım yarışmalara katıldı. Futsal’ın final maçının ardından düzenlenen ödül töreniyle dört branşın 1.’leri ve 2.’leri ödüllerine kavuştu.

Futsal’da 1.’liği Tıp Fakültesi, 2.’liği Kavak Meslek Yüksekokulu; Bay Voleybol Takımında 1.’liği Tıp Fakültesi, 2.’liği Sağlık Meslek Yüksekokulu; Bayan Voleybol Takımında 1.’liği İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 2.’liği Eğitim Fakültesi ve Erkek Basketbol Takımında 1.'liği Tıp Fakültesi, 2.'liği ise Hukuk Fakültesi elde etti.

Tüm takımlara ödül ve madalyalarını Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Vedat Ceyhan ve Prof. Dr. Mehmet Kuran, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Levent Güngör ile Kavak Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Necati Menek verdi.

Coşkulu geçen ödül töreni tüm takımların toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

Haber: Nehir Güler

Fotoğraflar: Gökhan Çetin