Samsun MYO Özel Eğitim Öğrencilerini Seramik ve Ebru Sanatı ile Tanıştırdı
14 Nisan 2017, Cuma - 15:27
Güncelleme: 14 Nisan 2017, Cuma - 18:31

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Samsun Meslek Yüksekokulu'nun düzenlediği ve Sürekli Eğitim Merkezi'nin de (OMÜSEM) katkı sağladığı etkinlik kapsamında Yenimahalle Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri “Seramik” ve “Ebru” sanatı ile tanıştırıldı.

Etkinliğe, Samsun Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Güray Erener, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Taner Yıldız, öğretim elemanları, Yenimahalle Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ayşegül Yıldız ve Özel Eğitim Sınıfı öğretmenleri katıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte seramik uygulamalarını Öğr. Gör. Mustafa Türkmen, ebru uygulamalarını  Öğr. Gör. Ezgin Yetiş, Ayça Alıntaş ve Öznur Temiz yaptırdı.

Etkinliğin sonunda katılımcı öğrencilere teşekkür belgeleri Samsun Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Güray Erener, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Taner Yıldız,  Öğr. Gör. Mustafa Türkmen, Öğr. Gör. Ezgin Yetiş ve Öğr. Gör. İrfan Kurt tarafından verildi.