OMÜSEM’DE Beden Dili Semineri
06 Nisan 2017, Perşembe - 14:49
Güncelleme: 07 Nisan 2017, Cuma - 11:23

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sürekli Eğitim Merkezi’nce (OMÜSEM) kamu, özel sektör çalışanları ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla “Beden Dili” semineri gerçekleştirildi.

Bireysel iletişimde vücut hareketlerinin analizini uygulayabilmeyi, paylaşımsal ve çözüme yönelik iletişim kurabilmeyi, empati ile karşı tarafla iletişimi ve retorik yöntemle gelen teklifleri önceden algılayabilmeyi öğretmeyi amaçlayan seminer, pazartesi ve çarşamba akşamı olmak üzere 6 saat sürdü.

Yrd. Doç. Dr. Buğra Genç, seminer kapsamında katılımcılara;  dil kavramı, psikolojik temeller, anlam ifade etkileşimi, bedensel pozisyonlar ve anlamlarının yanı sıra sunuculukta beden dili ve empati kavramlarını anlattı.

OMÜSEM Eğitim Salonu’nda verilen seminerin sonunda katılımcılara OMÜSEM Müdürü Prof. Dr. Canan Kazak tarafından katılım belgeleri verildi.