OMÜ Personeli Futbol Turnuvası Başladı
04 Nisan 2017, Salı - 16:16
Güncelleme: 04 Nisan 2017, Salı - 16:16

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) mini halı saha turnuvası başladı. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nın organize ettiği personel arası Mini Halı Saha Futbol Turnuvası , 3 Nisan - 20 Mayıs 2017 tarihleri arasında Spor Bilimleri Fakültesi halı sahasında düzenlenecek.

Turnuvada iki gruba ayrılan takımlar lig usulü karşılaşıyor. Karşılaşmalar hafta arası saat 12.00’de, toplam 40 dakika üzerinden ve iki devre oynanıyor. Gruplar şu takımlardan oluşuyor:
Birinci grup; Spor Bilimleri Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Yapı İşleri Daire Başkanlığı.

İkinci grup; Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu,  İletişim Fakültesi, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Yapı İşleri Daire Başkanlığı.

Açılış Maçı Veteriner Fakültesi’nin

İlk hafta açılış karşılaşması 3 Nisan Pazartesi günü birinci grup takımları Veteriner Fakültesi ile Fen Edebiyat arasında oynandı. Karşılaşmayı Veteriner Fakültesi 3-2 kazandı.

İkinci Grup Çekişmeli Başladı

İkinci grubun açılış karşılaşması ise 4 Nisan Salı günü Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı arasında Spor Bilimleri Fakültesi halı sahasında oynandı. Mücadeleye oldukça istekli başlayan öğretim görevlilerinden oluşan  Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu, daha maçın başında golü bularak 1-0 öne geçti. Peş peşe bulduğu fırsatları değerlendiremeyen ÇTBMYO karşısında güvenlik görevlilerinden oluşan İdari ve Mali İşler takımı, oyunda dengeyi  sağladı. İlk devrenin sonuna doğru İdari ve Mali İşler peş peşe 3 gol buldu. Rakibin iki gole yaptığı itirazlar sonucu değiştirmedi. Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın ikinci yarısında başka gol olmayınca maç ilk yarıda atılan gollerle 3-1 sona erdi.

Maçları coşkulu bir seyirci topluluğu izledi. OMÜ personellerinin yanı sıra üniversite öğrencileri de karşılaşmayı izleyenlerin arasındaydı.

20 Mayıs’a kadar devam edecek turnuvanın fikstürüne sks.omu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.