DOKAP Başkanından Ziyaret
30 Mart 2017, Perşembe - 18:05
Güncelleme: 30 Mart 2017, Perşembe - 18:06

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette,  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Prof. Dr. Mehmet Kuran ile Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir  hazır bulundu. Ekrem Yüce ziyaretten önce OMÜ Ziraat Fakültesi öğrencilerine “Tarımda Girişimcilik” konulu ders de verdi.

Ziyaret sırasında yeni görevinden dolayı Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ve ekibini kutlayan Yüce, başarı dileklerini iletti. Ziyarette aynı zamanda DOKAP ve OMÜ arasında yapılabilecek iş birlikleri üzerine konuşuldu ve müspet sonuçlara ulaşılabileceği konusunda fikir birliğine varıldı.

Ziyaret sonunda Rektör Prof. Dr.Sait Bilgiç konuğu Yüce’ye bir tablo hediye etti.