Amasya Üniversitesi Senatosu’ndan Rektör Bilgiç’e Ziyaret
30 Mart 2017, Perşembe - 15:38
Güncelleme: 30 Mart 2017, Perşembe - 15:38

Amasya Üniversitesi Senatosu’ndan Rektör Bilgiç’e Ziyaret

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğüne atandığı günden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, OMÜ Rektörlüğü Senato Salonu’nda Amasya Üniversitesi Senatosu’nu ağırladı.

18 kişilik Senato kadrosu ile Samsun’a gelen Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti.

"Amasya Üniversitesi güzel işlere imza attı"

OMÜ Senato Salonu’nda misafirlerini ağırlayan Rektör Bilgiç, “Hocalarımıza nazik ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Biz üniversite olarak Amasya Üniversitesini ve Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay'ı sonuna kadar destekliyoruz. Kendileri dört yıllık görevi süresince de güzel işlere imza attı. Amasya Üniversitesi güvenilir insanların elinde yoluna devam ediyor." dedi.

Amasya Üniversitesi Tıp Fakültesinin bu sene ilk defa öğrenci alımı yapacağını da hatırlatan Rektör Sait Bilgiç, öğrenim görecek öğrencilere başarılar diledi.

"OMÜ mezunu olmaktan gurur duyduğum bir üniversite"

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay ise “OMÜ, mezunu olmaktan gurur duyduğum bir üniversite. Hocamıza bizi kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum. Bizler birçok konuda OMÜ’den yardım ve bilgi alıyoruz. Sayın Rektörümüz de bize sınırsız destek veriyor. Çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orbay’a Amasya’nın simgesi olan elma tablosu hediye etti.