Üst Düzeydeki Diyalog Kurum Kültürünü Yansıtıyor
21 Mart 2017, Salı - 19:27
Güncelleme: 21 Mart 2017, Salı - 19:27

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç tarafından kurum kültürüne katkı sağlamak ve personel ile iletişim ve diyaloğu üst düzeye çıkarmak için uygulamaya konulan “açık kapı günü” yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı'nın da eşlik ettiği ziyaretlerde mensupların, üniversiteyi daha ileri taşıyacak düşünce, gözlem, tespit, eleştiri ve önerilerini dikkate aldıklarını vurgulayan Rektör Bilgiç, onlardan alınan geri bildirimlerin OMÜ’nün kurumsal kültürüne hizmet ettiğini ve diyaloğu canlı tuttuğunu dile getirdi. Üniversite mensuplarıyla bir araya gelen Rektör Bilgiç, “İnşallah son derece verimli çalışmalarla, üniversitemizi daha çok tercih edilen üniversiteler arasında üst basamaklara taşıyacağız. Başarı bir ekip işidir. İstişare içerisinde faaliyetlerimizi yürütüyoruz ve bu doğrultuda yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“Açık kapı günü” uygulamasına katılan Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Murat Danacı ile Radyoloji Anabilim Dalı öğretim üyeleri bu çoklu görüşme ve tartışma ortamını, OMÜ’nün gelişmesi ve yeni değerler üreterek daha iyi noktalarda yer alması açısından anlamlı bulduklarını söylediler.

“Açık kapı günü” etkinliği, başarı ve iyi niyet temennilerinin paylaşılması ile sona erdi.