Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü'nden Rektör Bilgiç’e Ziyaret
21 Mart 2017, Salı - 10:00
Güncelleme: 21 Mart 2017, Salı - 15:44

Çalışma ve İş Kurumu Samsun İl Müdürü Haşim Meydan ve Şube Müdürü Sait Gül, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti.

Rektörlük makamındaki ziyarette İl Müdürü Haşim Meydan ve Şube Müdürü Sait Gül, öncelikle Rektör Bilgiç’i ve yönetimi yeni görevlerinden ötürü tebrik edip yeni dönemin Samsun ve üniversite adına verimli ve hayırlı olmasını temenni ettiler.

Görüşmede İl Müdürü Haşim Meydan, ulusal istihdam politikaları doğrultusunda aktif iş gücü niteliğinin artırılması, istihdamın korunması, çoğaltılması, geliştirilmesi ve işsizliğin azaltılması hususlarındaki çalışmaları hakkında Rektör Bilgiç’e bilgi verdi. Haşim Meydan, bu çerçevede iş gücü ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir ortam oluşturmak, üniversite ve sivil toplum kuruluşları ile bu yönde iş birlikleri geliştirmek arzusunda olduklarını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ise tebrikleri ve güzel dilekleri için konuklarına teşekkür ederken Çalışma ve İş Kurumu’nun istihdam konusunda kamuoyunu bilgilendirmeye ve farkındalık yaratmaya dönük faaliyetlerini takdir ettiklerini belirterek iş birliğine her zaman açık olduklarını dile getirdi.