Rektör Bilgiç Diyaloğa Açık Kapı Bırakıyor
21 Şubat 2017, Salı - 20:17
Güncelleme: 23 Şubat 2017, Perşembe - 09:16

Samsun’un en önemli markalarından, en önemli simgelerinden Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç döneminde başlayan “açık kapı uygulaması” kapsamında katılımcılık, şeffaflık, hesap verilebilirlik prensiplerinden hareketle mensuplarını kendine çekerek geleceğin inşasında önemli adımlar atıyor.

Üstlendikleri sorumluluğun ciddiyeti ve hayatiyeti çerçevesinde bir strateji ve perspektif geliştirdiklerini vurgulayan Rektör Bilgiç, “Üniversitemize, Samsunumuza ve dolayısıyla da ülkemize hizmet noktasında işimizi hakkıyla yapmaya çalışıyoruz. Bu atılımı gerçekleştirmenin temel koşullarından biri de mensuplarımızla olan sağlıklı iletişim ile yeni ve farklı bakış açıları sunacak olan diyalog ortamı. Bu motivasyon ve heyecanla akademisyeni ve idari personelinden öğrencilerimize herkesle kontakt kurmaya özen gösteriyoruz. Bu çabamızın karşılığını alacağımıza inanıyoruz. Ondokuz Mayıs Üniversitesi ismini olduğu yerden daha iyi noktalara taşımak için fedakârlık yapmalıyız. “diye konuştu.

Rektör Bilgiç ziyaretler kapsamında projeleri, yapmayı planladıkları işleri ve akademik çalışmaları da konuklarıyla paylaşıyor.

“Açık kapı uygulaması” çerçevesinde Rektör Bilgiç ve ekibini yalnız bırakmayan üniversite mensupları ise katılımcı yönetim modeli doğrultusunda gösterilen gayreti takdir ettiklerini belirterek bu sürecin aktörü ve paydaşı olmaktan son derece mutlu olduklarını dile getirdiler.

Her hafta Salı günü konuklarını ağırlamaya devam edecek olan Rektör Bilgiç katılımlar ve paylaşılan fikirlerle belirlenen hedeflere ulaşma yolunda önemli mesafeler katedeceklerini de ifade ederek kapılarını açık bıraktıklarını dile getirdi.