Rektör Bilgiç ultrAslan UNI Öğrenci Topluluğunu Misafir Etti
22 Şubat 2017, Çarşamba - 10:54
Güncelleme: 22 Şubat 2017, Çarşamba - 10:54

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ultrAslan UNI Öğrenci Topluluğu ile bir araya geldi.

Rektörlük makamındaki ziyarette Topluluk Başkanı Mustafa Olukkaya ve üyeler Rektör Bilgiç ve onun nezdinde yeni yönetimi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Olukkaya ve üyeler ziyarette bunun yanı sıra 2017 yılında kurulan topluluğun içeriği ve faaliyetleri hakkında Rektör Bilgiç’e bilgi vererek kendisine gösterdikleri ilgi ve verdikleri destek için şükranlarını sundu.

Rektör Bilgiç de gençlerin; topluluklar vasıtasıyla sosyalleşebilecekleri ve farkındalık yaratacakları bu tür girişim ve faaliyetlerinin kendisini mutlu ettiğini belirterek topluluk üyelerine yollarının açık olması temennisinde bulundu.

Ziyarette; Başkan Olukkaya ve üyeler, topluluk adına özel olarak üretilen atkı ve fanzini Rektör Bilgiç’e takdim etti.