KOBİ Girişimcilik Topluluğu Rektör Bilgiç’i Ziyaret Etti
21 Şubat 2017, Salı - 15:53
Güncelleme: 21 Şubat 2017, Salı - 15:53

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, ziyaretler kapsamında bu kez KOBİ Girişimcilik Topluluğu Başkanı Adem Çopur ve topluluk üyelerini konuk etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Topluluk Başkanı Adem Çopur ve beraberindeki üyeler, 24 Şubat Cuma günü Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (AKM) Ayşe Şule Bilgiç’in katılımıyla ve “Düşten Gerçeğe Bir Girişim Hikâyesi” temasıyla düzenlenecek etkinlikte desteklerini esirgemeyen Rektör Bilgiç’e şükranlarını sundu. Başkan Çopur, ziyarette ayrıca topluluğun çalışmaları ile yenilikçi ve ufuk açıcı projeleri hakkında Rektör Bilgiç’e bilgi verdi.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ise üniversite bünyesinde ve üniversite dışında yapılacak organizasyonların yakın takipçisi olacaklarını ve bu tür etkinliklere her zaman destek vereceklerini belirterek, üniversitede öğrenim gören gençleri girişimci olmaları yönünde cesur ve kararlı olmaya davet etti.

Ayşe Şule Bilgiç’in konuk olacağı “Düşten Gerçeğe Bir Girişim Hikâyesi” etkinliği, KOBİ Girişimcilik Topluluğu’nun öncülüğü ile icra edilecek.