Zengin Bir İçerikle Kitap Fuarındayız
19 Şubat 2017, Pazar - 21:46
Güncelleme: 24 Şubat 2017, Cuma - 14:35

“Karadeniz Kitap Fuarı”, üçüncü kez Samsun’da kapılarını açıyor. Etkinlik kapsamında birçok yayınevi, yazar ve sivil toplum kuruluşu kitapseverlerle buluşacak. TÜYAP tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği ile düzenlenen Karadeniz 3. Kitap Fuarı 2017, 21 – 26 Şubat 2017 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

TÜYAP tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği beraberinde Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile hazırlanan Karadeniz 3. Kitap Fuarı, 21 Şubat Salı günü TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak. 6 gün sürecek fuar, 26 Şubat Pazar akşamına kadar ziyarete açık olacak.

İkinci Salon 502/C’de Olacağız

Ondokuz Mayıs Üniversitesi bu yıl da fuarda yerini alacak. Salon 2, 502/C numaralı stantta yer alacak OMÜ; fakültelerin bilimsel  yayınları, üniversitenin süreli yayınları ve öğretim elemanlarının kitapları, öğrenci topluluklarının dergi ve gazetelerini kitapseverlerle buluşturacak. Oldukça zengin içeriğin yer alacağı OMÜ standında zaman zaman yazarlar ile okurlar da buluşacak.

OMÜ standında Kurumsal İletişim elemanları, öğrenciler ve akademisyenler görev alarak merak edilen her türlü konuda ziyaretçilerin sorularını cevaplayacak.

Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkıları olacağına öngörülen Karadeniz Kitap Fuarı’na 210 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılırken, fuar süresince panel, söyleşi, atölye çalışması ve çocuk etkinliklerinden oluşan 50 kültür etkinliği düzenlenecek.

Fuar Ziyaret Saatleri

Girişin ücretsiz olduğu Karadeniz Kitap Fuarı her gün 10.00-19.30, kapanış günü 26 Şubat 2017 tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Nasıl gidilir?

Tramvay ile fuar alanına ulaşmak rahat ve kolay. Tekkeköy durağında inerek TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’ne ulaşabilirsiniz.