Rektörle OMÜ’lülerin Buluşma Günü
18 Ocak 2017, Çarşamba - 08:23
Güncelleme: 20 Ocak 2017, Cuma - 01:42

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, hayata geçirdiği “açık kapı günü” uygulaması kapsamında bu hafta yine pek çok üniversite mensubuyla bir araya geldi.

Akademik ve idari personel ile öğrenciler başta olmak üzere tüm personelin problemlerini, talep ve önerileri ile değerlendirmelerini dikkate almak amacıyla Rektörlük makamının kapılarını tüm üniversite mensuplarına açan Prof. Dr. Bilgiç yenilikçi, dinamik, katılımcı ve interaktif bir yönetim modeliyle üniversiteyi daha ileri noktalara taşıma gayreti içinde olduklarını söyledi.

Her kesimden üniversite mensubunun fikirlerine saygılı ve açık olduklarını belirten Rektör Bilgiç, üniversite ve Samsun’a yeni değerler katmak ve de daha fazla mesafe katetmek için “açık kapı günü" uygulamasına devam edeceklerine vurgu yaptı.

Rektörlük makamında Rektör Bilgiç ile yüz yüze görüşme imkânını bulan üniversite mensupları ise üniversite üst yönetimine fikir ve taleplerini direkt iletiyor olmaktan son derece memnun olduklarını belirterek değişim, dönüşüm ve gelişimin bu tür adımlarla gerçekleşeceğine inandıklarını söylediler.

Rektör Bilgiç “açık kapı günü” uygulamasını her hafta Salı günü istikrarlı bir biçimde sürdüreceklerini ifade ederek tüm mensupları diyaloğa davet etti.