Kapı Sonuna Kadar Açık
10 Ocak 2017, Salı - 18:21
Güncelleme: 10 Ocak 2017, Salı - 18:21

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, göreve geldikten sonra uygulamaya koyduğu “açık kapı günü” uygulaması kapsamında üniversite mensuplarını ağırlamaya devam ediyor.

Rektör Bilgiç; şeffaflık, katılımcı anlayış, görevdaşlık ilkeleri çerçevesinde düzenlediği “açık kapı günü”nde akademik, idari personel ve öğrencilerle buluşarak bir yandan sorun, öneri, talepler konusunda üniversite mensupları ile bire bir iletişim ve etkileşimde bulunurken öte taraftan da üniversitedeki son gelişmeler hakkında konuklarını aydınlatıyor.

Geniş bir katılımın sağlandığı ziyaretlerde, gündeme gelen konulara yönelik fikir ve değerlendirmelerini aktarma şansı bulan mensuplar, farklı fikir ve iyileştirme önerilerinin OMÜ’nün kurumsal gelişimine önemli ve kalıcı katkılar sunacağını dile getirdiler.

Haftanın her Salı günü konuklarını ağırlamaya devam edecek olan Rektör Bilgiç, birlik-beraberlik ruhunun üniversiteyi daha da ileriye taşıyacağına vurgu yaparak inandıkları yönetim anlayışı ve gerçekleştirdikleri bu ziyaretlerle üniversite genelinde oluşan olumlu atmosferi zinde tutmaya çalıştıklarını söyledi.