Yabancı Diller Yüksekokulu’nda Atölye Çalışması ve Materyal Sergisi Düzenlendi
23 Aralık 2016, Cuma - 09:28
Güncelleme: 23 Aralık 2016, Cuma - 10:14

Yabancı Diller Yüksekokulu’nda Alman Dili ve Eğitimi Anabilim Dalı dördüncü sınıf öğrencileri, Materyal Geliştirme ve Uyarlama Dersi kapsamında atölye çalışması ve materyal sergisi ve bir dizi etkinlik düzenledi.

Etkinliğe, Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı.

Öğrencilerin, dil öğrenmede kullanılan "Duyarım unuturum, görürüm hatırlarım, yaparım öğrenirim" sloganından yola çıkarak ürettikleri kukla ve maskeleri uygulamalı olarak sunmalarının ardından sergiye geçildi. Sergiyi gezen öğrenciler, son sınıf öğrencilerinin hazırladıkları çalışmalara oldukça ilgi gösterdi.

Etkinliğin hedeflerinden biri olan hazırlık sınıfı ve diğer anabilim dalı öğrencileri arasında etkileşimi arttırma konusunda da başarı sağlandı.

Uygulamalı atölye çalışmasının sonunda Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Birkan Kargı, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nalan Kızıltan’a katkıları ve destekleri için teşekkür etti.