Samsunspor Teknik Direktörü Öğrencilerle Buluştu
21 Aralık 2016, Çarşamba - 11:43
Güncelleme: 21 Aralık 2016, Çarşamba - 11:46

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ve Teknik Direktör Yardımcısı İlker Püren, "Futbol Uzmanlığı" söyleşisi için Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nün, 14 haftalık eğitim öğretim süreci sonunda düzenlendiği söyleşiye; Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emirzeoğlu, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Özgür Bostancı, Okutman Fedayi Aksoy ve öğrenciler katıldı.

Söyleşide konuşan Prof. Dr. Mehmet Emirzeoğlu, Özköylü ve Püre’nin katılımından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek söyleşinin öğrencilere çok şey katacağını söyledi.

"Yardımcılarımı spor akademilerinden seçiyorum"

Samsunspor Teknik Direktörü ve eski Milli Futbolcu Osman Özköylü, futbolda bilimselliğin önemini vurgulayarak katıldığı eğitimlerde öğrendiği bilgilerin futbolculuk hayatındaki bilgilerden daha yararlı olduğunu belirtti.

Özköylü, “Profesyonel lisansım olmasına rağmen akademiden yetişen yardımcım İlker Püren bilimsel olarak benden daha bilgili. Bu nedenle yardımcılarımı seçerken spor akademilerinden yetişmiş olmalarına özen gösterdim.” dedi.

Teknik Direktör Yardımcısı İlker Püren ise 9 yıldır Osman Özköylü ile çalıştığını kaydederek, "Futbolda artık her şey bilimselliğe dayanıyor. Şampiyonu dahi bu faktörler belirliyor.” diye konuştu.

Konuşmalarının ardından Samsunspor Teknik Direktörü ve eski Milli Futbolcu Osman Özköylü, yardımcısı İlker Püren ile birlikte öğrencilerin sorularını yanıtladı.