Türkçe Eğitimi Bölümü Öğrencileri Sergi Düzenledi
20 Aralık 2016, Salı - 14:18
Güncelleme: 20 Aralık 2016, Salı - 14:18

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü 3.Sınıf Öğrencileri, Okuma Eğitimi Dersi kapsamında bir sergi düzenledi.

Eğitim Fakültesi A Blok Sergi Salonu’nda gerçekleşen sergiye Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dursun Ali Akbulut, Dekan Yardımcıları,  Türkçe Eğitimi Bölümü öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Sergide, öğrenciler tarafından hazırlanan 15 proje, izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Serginin ardından, organizasyonun gerçekleşmesinde katkısı bulunan Okuma Eğitimi Dersi öğretim elemanlarından Tevfik Yılmaz Demir, okumanın hayatımızdaki yeri ile ilgili konuşma yaptı. Demir, okuma yazma bilmekle okuryazar olmanın farklı şeyler olduğunu söyleyerek, "Bugün toplum olarak en büyük eksikliğimiz okuryazar olmamıza rağmen okumamaktır. Her güzelliğin başı okumak, her kötülüğün kaynağı da okumamaktır." dedi.