Halep’teki insanlık dramına sessiz kalmayacağız!
20 Aralık 2016, Salı - 10:32
Güncelleme: 10 Şubat 2017, Cuma - 10:43

Halep’teki insanlık dramına sessiz kalmayacağız!

Suriye bir insanlık dramına sahne oluyor. İnsanın ve yaşam hakkının ayaklar altına alındığı, vicdanların âdeta karardığı, minik yüreklerin ve masumların örselendiği bu duruma Ülkemiz ses veriyor, eyleme geçiyor.

Bu kapsamda Türk Kızılayı tarafından yürütülen “Yardım Kampanyası”na Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak bizler de sonuna kadar destek veriyoruz. Halep’i, çocuklarımızı, kardeşlerimizi unutmadığımızı, unutmayacağımızı tüm dünyaya haykırıyoruz!

Tüm personel ve öğrencilerimize, Ziraat Bankası Samsun Şubesi’nde açılan (222 – 1868-5617) ve IBAN TR 87 0001 0002 2200 0018 6856 17 numaralı Kızılay hesabına yardım için çağrıda bulunuyoruz. Bu çağrımız, OMÜ nezdinde aynı zamanda insanlığa ve vicdanlara yönelik bir çağrı niteliği de taşıyor.

OMÜ personel ve öğrencilerinin desteğiyle oluşacak nakdi yardım, Türk Kızılayı aracılığıyla Halep şehrindeki kardeşlerimize temel gıda maddeleri ve ihtiyaç malzemeleri olarak ulaştırılacak.