Rektör Ünal, Amasya İl Kültür ve Turizm Müdürü Seven'i Makamında Ziyaret Etti
21 Şubat 2024, Çarşamba - 10:38
Güncelleme: 04 Mart 2024, Pazartesi - 11:55

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal Amasya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atanan Mehmet Kerem Seven'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

Ziyarette Rektör Ünal, Amasya'nın kültürel ve turistik potansiyeline vurgu yaptı. OMÜ'nün kültür ve turizm alanındaki çalışmalara destek olacağını belirten Rektör Ünal, iş birliği ve koordinasyonun önemini vurguladı.

Mehmet Kerem Seven ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Amasya'da gerçekleştirilecek kültürel ve turistik faaliyetlerde Üniversitenin yapacağı katkıların önemine değindi.

Amasya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde gerçekleşen görüşmede; Amasya Kültür ve Turizm İl Müdür Yardımcıları Alp Osman Dişli, Mehmet Emir Gültekin ve OMÜ Özel Kalem Müdürü Taha Yasin Zenginbaş hazır bulundu.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.