İletişim Fakültesi’nden “Çarşamba’da Güz” Sergisi
16 Aralık 2016, Cuma - 14:24
Güncelleme: 16 Aralık 2016, Cuma - 14:25

İletişim Fakültesi ve Çarşamba Belediyesi’nin iş birliği ile “Çarşamba’da Güz” adlı fotoğraf sergisi gerçekleştirildi.

İletişim Fakültesi ve Çarşamba Belediyesi iş birliği ile düzenlenen “Çarşamba’da Güz” konulu fotoğraf sergisi 14 Aralık'ta bir alışveriş merkezinin fuaye alanında açıldı.

Serginin açılışına; Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta, Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir, Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oktan ve Yrd. Doç. Dr. Sinan Kaya, İletişim Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı.

Açılış konuşmasında, sergide emeği geçen akademisyen ve öğrencilere teşekkür eden Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Çarşamba’yı konu edinen böyle anlamlı bir serginin açılmış olmasından fevkalade mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta ise, “Öğrencilerimizin isteği ve hocalarımızın da gayreti ile gerçekleşen fotoğraf sergisinin amacı, Çarşamba’nın güzel mekânlarını fotoğraflara yansıtarak unutulmamasını sağlamaktı. Bunu da belediyemiz ve fakültemizin katkısıyla yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Dündar ve diğer katılımcılar sergideki fotoğrafları incelediler. Açılışta ayrıca sergide fotoğrafı bulunan kişilere katılım belgeleri takdim edildi.

Akademisyen ve öğrencilerin çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan “Çarşamba’da Güz” sergisi 19 Aralık’a kadar gezilebilecek.